Specialiteiten

Onze specialiteiten

Alles vers en in huis bereid.

Restauratie:


Garnaal- en kaaskroketten

Croque Monsieur

Slaatje met gebakken scampi

Slaatje met warme geitenkaas ( veggie )

Spaghetti (ook veggie)

Lasagne


Er is natuurlijk ook een kinderkaart!

Tea-room:


Verse wafels met indien u wenst, véél slagroom.

Dame-Blanche

Coupe Advocaat

Coupe Bresilienne

...


Biertje?


Het ganse jaar door serveren wij bieren van op het vat!

Naast onze verfrissende SAS Pils hebben wij ook steeds volgende bieren op vat:

KAPITTEL BLOND


Hoewel sommigen dit bier als een ‘sterk blond bier ‘ beschouwen, zal de start u meteen verrassen met een licht zoet zure basis waarop een zachte fruitsmaak u begeleid naar een middenpallet van bloemige sinaasappel – citrusvrucht, met een immer aanwezige hoppetoets, en gerst.

De nadronk is een intrigerend samenspel van licht pikante zeste, mout en hoppe, die mede door het lichte koolzuur zorgt voor een gebalanceerde verfrissing.

RODENBACH


RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

KAPITTEL TRIPEL ABT


Trippel Abt heeft een zachte amberkleur met een lichte gouden schijn, die bekroond wordt met een persistente schuimige kraag.

Het complexe smakenpallet kan worden omschreven als: vol, rond, licht hoppig maar niet bitter, soms licht zoetig (afhankelijk van de leeftijd).

De blijvende maar zachte hoppesmaak met een licht fruitige afdronk, maken van onze trippel Abt een gerecht op zich.